PRZEZNACZENIE
Obecnie zakład przystosowany jest do obsługi towarów tzw. KAT. 3 - produkcja mięsna. Zakład przeznaczony jest aktualnie do obsługi towarów przeznaczonych do produkcji karmy dla zwierząt.
Zakład można dostosować do obsługi spożywczej:
Budynek oddany w 2013 r., budowany od zera:
POWIERZCHNIE i METRAŻE
Powierzchnia całkowita: 990 m2
RAZEM 861 m2 użytkowych
Chłodnia "plusówka" (do -15 stopni C) - 18 m2
RAZEM powierzchni mroźniczej: 309 m2
Place i parkingi: 1650 m2
213 miejsc paletowych na regałach. Dodatkowo 252 miejsca na podłodze. Możliwość wstawienia regałów wjezdnych - wtedy komora powiększa się o około 400 miejsc paletowych.
MEDIA i PRZYŁĄCZA
Przylacze Pradu 160kW
Woda
Kanalizacja
*brak Gazu w budynku
KOSZTY STAŁE
Prąd (dystrybucja i energia) około 18 000.00 zł/brutto
Woda, ścieki, podatek od nieruchomości
WYPOSAŻENIE i SZCZEGÓŁY
-Dwa niezależne agregaty mroźnicze do komory szokowej (skraplacze włoskiej firmy ECO, sprężarki BIZTER)
-Dwa niezależne agregaty mroźnicze do komory mroźniczej nr 1 (skraplacze włoskiej firmy ECO, sprężarki BIZTER)
-Dwa niezależne agregaty mroźnicze do komory mroźniczej nr 2 (skraplacze włoskiej firmy ECO, sprężarki BIZTER)
-Jeden niezależny agregat mroźniczy do komory plusowej (skraplacze włoskiej firmy ECO, sprężarki BIZTER)
Wartość całego zestawu wyceniane są na około 220 000.00 zł (używane)
-System regałów do magazynu - regały szersze 3,20 m, nośność 3500.00 kg
Regały przystosowane do mroźni składowej
-System załadunkowy na rampach x 2 komplety - automatyczne bramy wjazdowe, rozkładane rampy załadunkowe
-Ogrzewanie centralne - polegające na odzysku ciepła z systemu agregatów chłodniczych. W systemie zamontowany
600 litrowy bojler.
-Ogólne wyposażenie biur i szatni - biurka, szafki na ubrania, wyposażenie kuchni i łazienek
Dziękuję, że zapoznałaś/eś się z propozycją. Zapraszamy Cię na spotkanie i prezentację Hali. Niniejszą ofertę prowadzi:
Michał Mandowski grzecznościowo za Paweł Budryk
798 440 300